Hiszel Istenben? Miért? Előfordult, hogy ezzel kapcsolatban meginogtál? | sCHNEIDER zOLTÁN VÁLASZOL

Az idei évadban a Radnóti Színház elmozdul, kilép a komfortzónájából, s új kihívások elé néz. 6 játszóhelyen találkozhat velünk a közönség. A társulat tagjait is próbáltuk kimozdítani a komfortzónájukból, ezért olyan kérdéseket tettünk fel nekik, amelyek személyes területeket érintenek. Idén a havi műsorok hátoldalán és itt a blogon az ő válaszaikat olvashatják, ebben a hónapban Schneider Zoltánét, amely témájában kapcsolódik 10 című legújabb bemutatónkhoz is.

0 Tovább

Veled szemben élt-e már vissza valaki a hatalmával? Fel lehet-e vérteződni ez ellen? | lÁSZLÓ zSOLT VÁLASZOL

Az idei évadban a Radnóti Színház elmozdul, kilép a komfortzónájából, s új kihívások elé néz. 6 játszóhelyen találkozhat velünk a közönség. A társulat tagjait is próbáltuk kimozdítani a komfortzónájukból, ezért olyan kérdéseket tettünk fel nekik, amelyek személyes területeket érintenek. Idén a havi műsorok hátoldalán és itt a blogon az ő válaszaikat olvashatják, ebben a hónapban László Zsoltét, amely témájában kapcsolódik A művésznő és rajongói című legújabb bemutatónkhoz is.

0 Tovább

VAN VALÓSÁG

A kiszolgáltatottság nem a művészvilág sajátja, mára egyértelműen kiterjedt az egész társadalomra. A válaszok pedig személyiségfüggőek - nem tudjuk, ki mennyit áldoz be: a személyiség reakciói patikamérlegen méretnek ki, láthatatlanul. Majd talán egyszer, sokkal később meglátjuk, miután már nyilvánvalóan érvényesült a hasznuk vagy a káruk. Valló Péter - Morcsányi Géza alkotópárossal beszélgetett új őszi bemutatójuk apropójából Falcsik Mari.

0 Tovább

Érezted már úgy, hogy terméket csináltak belőled? Hol a határ ebben? | lOVAS rOZI VÁLASZOL

Az idei évadban a Radnóti Színház elmozdul, kilép a komfortzónájából, s új kihívások elé néz. 6 játszóhelyen találkozhat velünk a közönség. A társulat tagjait is próbáltuk kimozdítani a komfortzónájukból, ezért olyan kérdéseket tettünk fel nekik, amelyek személyes területeket érintenek. Idén a havi műsorok hátoldalán és itt a blogon az ő válaszaikat olvashatják, ebben a hónapban Lovas Roziét, amely témájában kapcsolódik A művésznő és rajongói című legújabb bemutatónkhoz is.

0 Tovább

Zóna, avagy kockacukorból egy elrajzolt szívbe

Ebben az évadban a szeptemberben megjelent Radnóti Magazinból közlünk szövegeket és fotókat. Természetesen a kiadvány elérhető a színházban és a látogatott kulturális helyeken. Részleteiben pedig majd a honlapunkon is közöljük az online lapozgatós verziót. Addig olvassák itt is a színházról szóló és a színészek által írt szövegeket!

Elsőként Kováts Adél évadindító beköszönőjét közöljük.

0 Tovább

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.