Út a Radnótiig - Andrusko Marcella

Andrusko Marcella arról mesélt, hogy miért nem bünteti meg az ellenőr a Radnóti társulatának tagjait és milyen a kapcsolat tárgyak, bábok és színészek között.

(Fotó: Falus Kriszta)

0 Tovább

Út a Radnótiig - Pál András

Milyenek voltak a főiskolás évek és hogyan jutott el a Radnótiig? Buli, nyitottság és összefogás. Pál Andrással beszélgettünk.

(fotó: Falus Kriszta)

0 Tovább

Elindult az évadunk

Elindult az évadunk szeptember 20-án a Színház hátulról című programunkkal, ahol Bálint András igazgató ismertette az évad bemutatóit, beszélgetett az alkotókkal, valamint rövid részleteket is hallhatott a nagyérdemű a készülő előadásokból. Nézze meg képes tudósításunkat.

0 Tovább

Mozgófénykép Próbanapló – 8. rész

Rohamosan közeledik Nényei Pál első színpadra kerülő darabjának, a Mozgófényképnek a premierje, ami a Radnóti Miklós Színház idei utolsó bemutatója.

A próbafolyamat lassan lezárul, a társulat már túl van az első összpróbán.

0 Tovább

Mozgófénykép Próbanapló – 7. rész

Ahogy közeledik a bemutató időpontja, úgy válik egyre feszültebbé a hangulat a Mozgófénykép próbáin; és úgy válnak egyre látványosabbá a jelenetek.

0 Tovább

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.