Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vajon mennyit ér egy áldás? - interjú Bálint Andrással

A Radnóti Színház társulatára 2014 végén díjeső hullott: Csomós Mari Prima Primissima lett, Rétfalvi Tamás Junior Primát kapott, míg Bálint András Arany Medál életműdíjban részesült. Az igazgatóval nemcsak az elismerésekről, de a vezetése alatt futó színház harmincadik évadjáról, az irodalmi színpad hagyományainak ápolásáról, és az intézmény jövőjéről is beszélgettünk.

0 Tovább

Lezajlott az évad első Vasárnapi Szalonja

November 30-án megtartottuk az idei évad első Vasárnapi Szalonját, amelynek középpontjában az Anatol és a nők című előadás állt. A Radnóti Színház próbatermében Bálint András rendező mellett a főszereplő, Pál András, valamint Kováts Adél és Farkas Júlia pszichológus beszélgetett az összegyűlt érdeklődők előtt.

0 Tovább

KávéSzünet - Anatol és a nők

A színházi alkotók sokszor merítenek személyes élményeikből, így most előadásaink kapcsán, azok tartalmára asszociálva ugyanazt az 5-6 rövid kérdést tesszük fel az alkotóknak (legyen az színész, díszítő, rendező vagy jelmeztervező.) A hatodik részben az Anatol és a nők című előadás három szereplőjét, a darab zeneszerzőjét és a kellékesét kérdeztük. Az előadást legközelebb november 26-án és december 5-én láthatják!

1. Ismersz-e személyesen mai Casanovát?
2. Melyik korba, évszázadba mennél vissza a legszívesebben, és miért?
3. Mit gondolsz arról, aki több vasat tart a tűzben a szerelmi életében?
4. Számodra mi jelenti a felhőtlen kikapcsolódást?
5. Szereted a darab helyszínéül szolgáló Bécset?

0 Tovább

Megkésett képes tudósítás az Anatol és a nők nyílt próbájáról

0 Tovább

Anatol és a nők - próbanapló 3. rész

Célegyenesbe fordult a próbafolyamat. Vészes iramban közeledik a bemutató, nemsokára találkozik az előadás a közönséggel. Egyre több dolog igazi a színpadon. A jelzésdíszlet helyét átveszi a valódi: bekerült egy letűnt, boldog kor atmoszféráját idéző szecessziós keret, egy fotografáló masina, egy kandalló; a régebbi előadásokból kölcsönvett, már nem játszó (tehát repertoár előadásban nem szereplő), az elmúlt hetekben jelzésként funkcionáló kellékek helyett megjelennek azok, amiket használni fognak a színészek az előadásban. Ahol eddig be kellett érnünk az "itt majd zene lesz"-megjegyzéssel, ott most már felcsendülnek a Dinyés Dániel által írt dallamok.

0 Tovább
«
12

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.