Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játék! játék! játék!

Új játékot indítunk a blogunkon előadásainkhoz kapcsolódóan, amely nem csak a repertoáron futó darabjainkkal kapcsolatos ismereteiteket, de a kreativitásotokat is próbára teszi! A mobiltelefonok és a chatelés világában oly népszerű ikonokkal, azaz emotikonokkal meséljük el néhány előadásunk történetét - persze leegyszerűsítve -, és arra kérünk benneteket, azonosítsátok be őket ezek alapján!

Első feladványunk ma esti előadásunkhoz, a Karamazov testvérekhez kapcsolódik. Nézzétek meg az alábbi három emotikon-sort, és írjátok meg nekünk, vajon melyik foglalja össze a Karamazov testvéreket! 

játék Karamazov testvérek emoticons

A megfejtéseket december 4. péntek 16:00-ig a palyazat@radnotiszinhaz.hu emailcímre várjuk. A helyes megfejtők között 2 x 2db jegyet sorsolunk ki a Karamazov testvérek december 9., szerdai előadására.

0 Tovább

Vajon mennyit ér egy áldás? - interjú Bálint Andrással

A Radnóti Színház társulatára 2014 végén díjeső hullott: Csomós Mari Prima Primissima lett, Rétfalvi Tamás Junior Primát kapott, míg Bálint András Arany Medál életműdíjban részesült. Az igazgatóval nemcsak az elismerésekről, de a vezetése alatt futó színház harmincadik évadjáról, az irodalmi színpad hagyományainak ápolásáról, és az intézmény jövőjéről is beszélgettünk.

0 Tovább

Karamazov testvérek próbanapló II. rész

Belecsaptunk a főpróbahétbe. Áll a díszlet, készen vannak a jelmezek, már technikával együtt próbálunk naponta kétszer. A színészek néha szerepneveken szólítják egymást és sokszor a szabadidejükben is a szöveget gyakorolják.

0 Tovább

Karamazov testvérek próbanapló I. rész

Már javában zajlanak a Radnóti Színház legújabb bemutatójának, a Karamazov testvéreknek próbái (premier: december 21!). A karácsonyi hangulatról az apagyilkosság üdítő témája és Alfred Shnittke "enyhén" diszharmonikus zenéje gondoskodik…

0 Tovább

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.