Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akik nélkül nem...

"Lefagytam, azt sem tudtam, hol tartok" - hangzik egy előadás szünetében a büfében. Minden előadás elkészítése során egyszer csak felvetődik az a probléma (általában a legutolsó héten), hogy hol foglal majd helyet a súgó. A próbaidőszak alatt természetes, hogy az első sorban ül, hogy a színészek bármikor segítséget kérhessenek tőle.
Aztán egyszer csak felborul az elmúlt hetek jól bevált rendszere, megérkezik a néző, és a súgó kényszerűen új helyet keres. Függönyök mögött, eldugott sarkokban, ajtók között, ott, ahol a legkevésbé zavar és a legészrevehetetlenebb. Így senki nem tudja, hol van, gyakran még a színész sem...

Akik nélkül nem... sorozatunkban most Farkas Erzsébettel, Böbével, a Radnóti Színház súgójával beszélgettünk. Elsőként Gazsó György mutatja be őt saját szavaival.

0 Tovább

Karamazov testvérek próbanapló II. rész

Belecsaptunk a főpróbahétbe. Áll a díszlet, készen vannak a jelmezek, már technikával együtt próbálunk naponta kétszer. A színészek néha szerepneveken szólítják egymást és sokszor a szabadidejükben is a szöveget gyakorolják.

0 Tovább

Karamazov testvérek próbanapló I. rész

Már javában zajlanak a Radnóti Színház legújabb bemutatójának, a Karamazov testvéreknek próbái (premier: december 21!). A karácsonyi hangulatról az apagyilkosság üdítő témája és Alfred Shnittke "enyhén" diszharmonikus zenéje gondoskodik…

0 Tovább

Oresztész: próbanapló 1. rész - Megkezdődtek az Oresztész próbái

Olvasópróba. Különleges pillanat. Ilyenkor még minden lehetséges. Ki tudja? Lehet, hogy most kezdődik egy színháztörténeti legendává váló előadás próbafolyamata. Miért is ne?

0 Tovább

Közönségszavazás 2013/2014.

0 Tovább
«
123

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.