Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bálint András a november 16-i Irodallamról

Ez egy egyestés kaland. Hárman vagyunk a színpadon: Heltai Jenő, Dinyés Dániel és én. Heltai persze csak lélekben. Vagyis szellemben. Dinyés meg a zongoránál. Szirmai és Kacsóh dalait játssza, közben a helyszínen rögtönözve zenét szerez. Felidézzük ezt a szellemes, gazdag életművű, nagy magyar költőt, próza- és drámaírót, humoristát, dalszerzőt, könyvkiadót, színigazgatót. Versek, személyes emlékezések, anekdoták és sanzonok hangoznak el, beszélgetünk könnyeden, csevegősen, az irodalmi szalonok világát idézve.

0 Tovább

Valahol mindenki főszereplő...

...például a Mozgófényképben.

Író: Nényei Pál

Zeneszerző: Dinyés Dániel

Dalszöveg: Hajós András

Rendező: Göttinger Pál

0 Tovább
1234
»

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.