Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akik nélkül nem…

A rendezőasszisztensi munkakör összetett feladatkört foglal magában, a különböző gyakorlati munkáktól (mint például a napi próbálási rend összeállítása) egészen a kommunikációs összekötő szerepig a rendező, a tervezők, a színészek és a munkatársak közt. Őri Rózsa, a Radnóti Miklós Színház állandó rendezőasszisztense emellett társulati kirándulást szervez, meglepetés születésnapi műsorokat rendez, kézben tartja és koordinálja az egész színház belső működését. Mindeközben fejben tartja a körülötte lévő emberek aktuális magánéleti problémáit, hogy mint egy pótmamához, bármikor lehessen fordulni hozzá, nagyjából bármivel. Amióta őt megismertem, valahogy természetesnek tartom, hogy ez mind egy rendezőasszisztens dolga...

A színházi háttérembereket bemutató Akik nélkül nem... sorozatunk negyedik részében Őri Rózsa rendezőasszisztenssel beszélgettünk. Elsőként Csomós Mari mutatja be őt saját szavaival.

0 Tovább

KávéSzünet - Hedda Gabler

Új sorozatot indítunk a blogon. Előadásainkhoz kapcsolódóan ugyanazt az 5-6 rövid kérdést tesszük fel az adott darab alkotóinak (legyen az színész, díszítő, rendező vagy jelmeztervező.) Az első részben a Hedda Gabler című előadás négy színészét kérdeztük.

1 Tovább

Oresztész: próbanapló 1. rész - Megkezdődtek az Oresztész próbái

Olvasópróba. Különleges pillanat. Ilyenkor még minden lehetséges. Ki tudja? Lehet, hogy most kezdődik egy színháztörténeti legendává váló előadás próbafolyamata. Miért is ne?

0 Tovább

Közönségszavazás 2013/2014.

0 Tovább

Szavazás közönségdíjra!

A Radnóti Színház a 2013/2014-as évadban is kiosztja a KÖZÖNSÉGDÍJAT, melyre kérjük szavazataikat. A szavazatokat idén is kizárólag úgy fogadjuk el, ha az idei, színházunkba megváltott jegy hátulján szerepel. Kérjük, hogy felhasznált színházjegyük hátuljára írják fel társulati tagjaink közül egy színész nevét és a szervezési osztályon vagy esténként az előadások ideje alatt a nézőtéri felügyelőnél adják le. A szavazat csak egy név feltüntetése esetén érvényes!

0 Tovább
«
12

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.