Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jelenetek egy házasságból huszonötödszörre

„Valahogy megszerettem ezt a két embert, míg velük foglalkoztam. Eléggé ellentmondásosak lettek, néha félénkek, gyerekesek, néha egészen felnőttek. Rengeteg butaságot összebeszélnek, néha meg valami okosat mondanak. Félénkek, vidámak, önzők, buták, kedvesek, okosak, önfeláldozók, ragaszkodók, mérgesek, szelídek, szentimentálisak, kiállhatatlanok és szeretetre méltók. Egyszerre.” Bergman

Fotók: Bálint Dániel, Csontos Sarolta

0 Tovább

"Illúziókból szőtt álomvilág és nyers valóság..."

0 Tovább

Játék a képekkel - új bemutatónk ihlette

Határ a csillagos ég...

(A képekre kattintva megtekintheti nagyobb méretben őket)

A következő képekre mindenképpen kattintson rá.

0 Tovább

Színházunk művészei a Klubrádióban

Október 12-én, szombaton a Radnóti Színház volt a Klubdélelőtt vendége. A műsorvezető, Kun Zsuzsa reggel 9 órától beszélgetett Szávai Viktóriával, Schneider Zoltánnal, Pál Andrással, Kováts Adéllal, Valló Péterrel, Szervét Tiborral és Bálint Andrással munkáról, szórakozásról, játékról és szenvedélyről - azaz a Radnóti Színházról.

A részekre kattintva tudja meghallgatni az interjúkat.

1. rész

0 Tovább

A csillagos ég - próbanapló 1. rész

Elindult az évad a Radnóti Színházban! Az első darabot Mohácsi János rendezi, A csillagos ég című előadás premierje október 27-én lesz. A produkcióban szinte az egész társulat részt vesz, ennek megfelelően az olvasópróba zajos és vidám hangulatban telt. Itt elsősorban a kiinduló ötlettel és a szöveg egyik részletével ismerkedtünk meg. Jó volt látni, hogy a darab alapjául szolgáló, nehezen hihető valós történet nyomán az alkotók azonnal ötletelni kezdtek, a beszélgetés a büfében is tovább folytatódott, és előkerültek a témához kapcsolódó személyes sztorik is.

0 Tovább

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.