Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anatol és a nők olvasópróba, ahogy mi látjuk

0 Tovább

Anatol és a nők - próbanapló 1. rész


Arthur Schnitzler: Anatol. Olvasópróba. A színészek, az ügyelő, a súgó, a dramaturg, a kelléktárvezető, a ruhatárvezető, a világosító, egyszóval mindenki, akinek dolga lesz az előadással a társalgóban - magyarul büfében - tömörül. Ja, és persze az igazgató, aki ezúttal a rendező is egy személyben.

0 Tovább

A Holt lelkek földbirtokosai

"Ugye, nem lehet vitás, hogy bizonyos kormányzóságokban fölöttébb furcsa és fölöttébb mulatságos emberek élnek, meg aztán gazemberből is akad nem kevés. Minálunk már nincsenek gazemberek, csak jó szándékú, kellemes emberek vannak. Olyat, akiknek a képe a nyilvános arculcsapást váltaná ki, olyat kettőt vagy talán hármat tudnánk találni, nem többet. Legföljebb olyan dolgok történnek néha, amikre a világ azt mondja, hogy ügyes, nem nagyon tiszta."

0 Tovább

Ráhangoló 9-én, a Jelenetek egy házasságból előtt

A Jelenetek egy házasságból fájdalmasan szórakoztató kórkép, "házassági tanácsadás" és színházi élmény egyben.

Az előadás előtt 18 órától ráhangoló beszélgetés Bálint András rendezővel, hogy a ráhangolódást minél teljesebb színházi élmény követhesse.
Pároknak és páratlanoknak egyaránt ajánlott.

0 Tovább

A boldog házasság titka - Bánki György pszichoterapeuta gondolatai a Jelenetek egy házasságból kapcsán

A boldog és a boldogtalan házasságban egyformán torzítani kell a valóságot.
A boldogtalan házasságban a másik hülye dolgait a személyiségének tulajdonítjuk, nem pedig egy megbocsátható kis hibának. "Olyan vagy, mint az anyád!" - ez általában nem azt jelenti, hogy anyuka jól főz és aranyos. A másik személyiségét valami rosszal azonosítjuk. Gyakran tudattalanul is azt gondoljuk, hogy a házasság hibáiról a másik tehet.

0 Tovább

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.