Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közönségszavazás 2013/2014.

0 Tovább

Közönségszavazás 2013/2014.

0 Tovább

Utolsó Protokoll

"Kabul, Dortmund és Bukarest után szép,
De Prága után mindig pusztulat.
Hatása attól függ, mi volt előtte,
Hogy mire következik Budapest.
Lisszabon után egy kicsit rokon.
Róma után meg érdes, érdekes…
Pest élhetetlen, bár elhagyhatatlan.
Csodacsúf, vonzóan másodlagos.
Milyen az Oktogon az émelyítő
Champs-Élysées után? Sok is, kevés is.
Négyféleképp fakó a négy sarokház,
De mindegyikben megfordultam. Ebben
Táncoltam. Abban vettem bélyeget.
Emitt a bankom van. Amabban egy nő.
Valamiképp tehát mindegyik otthon."

Térey János: Protokoll (részlet)

0 Tovább

A legjobb Anatol-visszajelzésekből

"Az Anatol és a nők férfi főhőse költői lelkű álmodozó, elsöprő szenvedélyektől mentes, könnyed és vonzó szerető, igazi szerelmes típus: szerelmes a szerelembe, az a lételeme. Hiú és magabiztos, ám máskor szorong, hogy megcsalják, de az igazat semmiképpen sem akarja megtudni, mert alapvetően gyáva, és jobb is ez a fájó bizonytalanság, az elegáns melankólia, az édes mélabú. Ezért is dokumentálja kalandjait, legyen majd min elmerengeni."
(Balázs Éva - Vasárnapi Hírek)

"A nők jellegzetes századfordulós bécsi figurák: a naiv külvárosi kislány, a kíváncsi nagyságos asszony, a hűtlen színésznő, a feledékeny artistalány, és az esküvő előestéjén felbukkant régi-új szerető. Egyik méltatója szerint, Schnitzler volt „Bécs első igazi európai jelentőségű hangja a német irodalomban és ő volt az impresszionizmus, a finom játékos dekadencia, a századfordulói kesernyés, elegáns világfájdalom képviselője a német színpadon. Az előkelő pesszimizmus, a könnyed, de keserű mellékízű szerelmek, a csiklandozóan elmés budoárhangulatok mögé rejtett fanyar szkepszis csillogó virtuóza..."
(Balogh Tibor - Magyar Teátrum Online)

"Remete Kriszta jelmezei ruhaköltemények, Bagossy Levente díszlete valóságos műremek, előkelő fotószalon, ahol bármi megtörténhet. Valamennyi hölgynek van egy nagyjelenete a gáláns úrral. Móga Piroska, Kováts Adél, Petrik Andrea, Andrusko Marcella, Szávai Viktória egyaránt kívánatosak, rejtelmesek, olykor kibírhatatlanok, követelőzök, sértődékenyek, ahogy szerepük kívánja. Keres Emil ős-öreg inasként sokat lát, és nem fukarkodik az epés megjegyzésekkel, beszédes gesztusokkal."
(Bóta Gábor - nepszava.hu)

0 Tovább

Szavazás közönségdíjra!

A Radnóti Színház a 2013/2014-as évadban is kiosztja a KÖZÖNSÉGDÍJAT, melyre kérjük szavazataikat. A szavazatokat idén is kizárólag úgy fogadjuk el, ha az idei, színházunkba megváltott jegy hátulján szerepel. Kérjük, hogy felhasznált színházjegyük hátuljára írják fel társulati tagjaink közül egy színész nevét és a szervezési osztályon vagy esténként az előadások ideje alatt a nézőtéri felügyelőnél adják le. A szavazat csak egy név feltüntetése esetén érvényes!

0 Tovább

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.