Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Hátborzongató személyiség" - Interjú Hirtling Istvánnal a Hedda Gablerről

10 évvel a nagysikerű Az ideális férj bemutatója után újra a Radnóti színpadán látható Hirtling István, akivel az új bemutatóban játszott szerepéről, Brack bíróról beszélgettünk.

0 Tovább

VASÁRNAPI SZALON – KURÁZSI MAMA ÉS GYEREKEI

A Radnóti Színház 2012-ben indult színház-pedagógiai programján keresztül már eddig is számos alkalommal nyílt lehetőségünk párbeszédet folytatni a közönséggel. Ezek a beszélgetések, legnagyobb örömünkre, nem csak - remélhetőleg mindkét fél számára - hasznosak, de jó hangulatban is telnek. Mivel azonban a program eseményeire az érdeklődők csak korlátozott számban férnek be, ezentúl írásbeli összefoglalót adunk a találkozókról.

0 Tovább

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.