Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A boldog házasság titka - Bánki György pszichoterapeuta gondolatai a Jelenetek egy házasságból kapcsán

A boldog és a boldogtalan házasságban egyformán torzítani kell a valóságot.
A boldogtalan házasságban a másik hülye dolgait a személyiségének tulajdonítjuk, nem pedig egy megbocsátható kis hibának. "Olyan vagy, mint az anyád!" - ez általában nem azt jelenti, hogy anyuka jól főz és aranyos. A másik személyiségét valami rosszal azonosítjuk. Gyakran tudattalanul is azt gondoljuk, hogy a házasság hibáiról a másik tehet.

0 Tovább

Jelenetek egy házasságból huszonötödszörre

„Valahogy megszerettem ezt a két embert, míg velük foglalkoztam. Eléggé ellentmondásosak lettek, néha félénkek, gyerekesek, néha egészen felnőttek. Rengeteg butaságot összebeszélnek, néha meg valami okosat mondanak. Félénkek, vidámak, önzők, buták, kedvesek, okosak, önfeláldozók, ragaszkodók, mérgesek, szelídek, szentimentálisak, kiállhatatlanok és szeretetre méltók. Egyszerre.” Bergman

Fotók: Bálint Dániel, Csontos Sarolta

0 Tovább

Radnóti

blogavatar

A Radnóti Miklós Színház blogja. Hírek, információk, érdekességek.

Facebook

További képek Instagram oldalunkon

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

Hozzájárulok, hogy a Radnóti Színház hírlevelet, ajánlót és egyéb értesítést küldjön számomra

Amennyiben nem szeretné kapni a Radnóti Színház hírleveleit, minden levelünk alján megtalálja a leiratkozás gombot. A Radnóti Színház adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos irányelveit itt találja: http://radnotiszinhaz.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/ További információ: titkarsag@radnotiszinhaz.hu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.